Львів’ян попереджають про погіршення погоди та сильні пориви вітру

1320 0
Сильні пориви вітру очікуються упродовж всього дня.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

У середу, 19 жовтня, мешканців Львова та Львівщини попереджають про погіршення погодних умов. Синоптики прогнозують упродовж доби сильні пориви вітру.

Джерело: головне управління ДСНС у Львівській області

Так, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, вночі місцями, а вдень по всій території Львівської області, в тому числі Львова, очікуються пориви північно-західного вітру інтенсивністю 15 – 20 м/с.

Мешканців закликають не ходити під розлогими деревами, рекламними щитами, лініями електропередач і антенами, бо пориви вітру можуть їх пошкодити. Також усіх учасників дорожнього руху просять зважати на прогноз погоди й бути обачними.

Нагадаємо, як повідомляли у Львівському гідрометцентрі у коментарі Tvoemisto.tv19 жовтня у Львові буде хмарно з проясненнями. Вночі місцями, вдень по всій території дощитиме. Вітер західний з переходом на північний,  5 – 10 м/с. Температура вночі 6 – 11° тепла, вдень 11 – 16°. У четвер, 20 жовтня, також буде хмарно з проясненнями. Можливий дощ, в горах місцями з мокрим снігом. Вітер північно-західний,  5 – 10 м/с. Температура вночі 2 – 7°, вдень 5 – 10° тепла.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!