Львів'ян попереджають про ймовірну появу диверсантів на вулицях

8749 0
Якщо зафіксували осіб із підозрілою поведінкою – одразу повідомляйте на 102.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що люди у камуфляжній формі із червоною стрічкою можуть бути диверсантами. Відповідне повідомлення він отримав від антитерористичного штабу.

Якщо зафіксували осіб із підозрілою поведінкою – одразу повідомляйте на 102. Мешканців закликають бути пильними та обережними.

Цю інформацію у коментарі Тvoemisto.tv також підтвердили в управлінні СБУ у Львівській області. «Щодо повідомлення про людей у камуфляжі і з червоною стрічкою, то наш антитерористичний центр також підтвердив цю інформацію», - зазначила речниця управління СБУ у Львівській області.

Щодо повідомлення про людей у камуфляжі і з червоною стрічкою, то наш антитерористичний центр також підтвердив цю інформацію.

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

Нагадаємо, що на тлі військового вторгненняя Росії до України у Львові можливі різні диверсійні групи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!