Львів’ян просять допомогти 15-річному юнаку одужати після аварії

4691 0
У реанімації Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру перебуває 15-ти річний Віталік Косишин. Хлопець у важкому стані після ДТП, яке сталось 12 липня. Небайдужих просять про допомогу.

Як інформує БФ «Крила надії», у хлопця фактично була відірвана нога – її збирали, зшивали, пересаджували вену замість розірваної артерії, фактично видалили м’яз. Операція була надскладною, переніс її хлопець дуже важко.

Прооперували Віталіка у КМДКЛ, що на вул. Пилипа Орлика, 4. Але вже за кілька днів стало зрозуміло, що нирки не справляються, і хлопцю потрібен діаліз. У надзвичайно важкому стані в минулу п’ятницю його перевели у Західноукраїнський спеціалізований медичний центр, що на вул. Дністровській.

Далі були важкі вихідні, багато переживань, літри розчину для діалізу, купа антибіотиків, тисячі гривень на ліки… Але, все не було марно, бо, зі слів батька, лікарі просто «вдихнули в хлопця життя».

Зараз у нього величезна гнійна рана, некроз тканин і ниркова недостатність на додачу. Однак, і Віталік, і його батьки сповнені оптимізму. Хлопцю краще, він важкий, але стабільний. І, головне - він готовий боротися! Звісно, в першу чергу це заслуга лікарів, які змогли його стабілізувати, які дали зрозуміти, що він не безнадійний, що боротись можна і треба.

Велике щастя, що в лікарні є аппарат Prismaflex і що в п’ятницю після обіду змогли таки замовити для нього 30 пакетів розчину, які приїхали з Києва в суботу і до понеділка допомогли вивести з організму хлопця те, з чим не справились нирки. 

Це хороший старт. Однак, попереду важке, тривале і дуже високовартісне лікування. В день хлопцю йде по 2 флакони альбуміну, по 3 ампули меронему, флакон бета дину і декасану для промивки рани. Потрібні губки для відсмоктуючого апарату (набір NHWT розмір L).

Сьогодні для хлопця замовили ліків на понад 30000 гривень, і цього вистарчить до понеділка. А з понеділка – знову в бій. Плюс сьогодні ще додався Зівокс 15 флаконів вартістю 25040 гривень, і потрібно його вже на суботу...

 Небайдужих просять допомогти фінансово. Наразі вдалось зібрати 1637 гривень.

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"
ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
МФО 325365
ЄДРПОУ 35620901
Рахунок 2600001336292
Призначення платежу - "добровільне пожертвування для Косишина Віталія", або "добровільне пожертвування реанімація ЗУСДМЦ".

Координатор адресної допомоги 

Марина Анісімова 050 370 90 02


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!