Львів’ян просять допомогти 18-річному хлопцю, у якого стався рецидив пухлини мозку

9334 0
Проблема полягає у важкодоступності пухлини, яку в Україні та Польщі лікувати не беруться.
Фото: з фейсбук-сторінки Спільноти святого Егідія

Фото: з фейсбук-сторінки Спільноти святого Егідія

Небайдужих львів’ян просять допомогти 18-річному Павлу Шидловському, у якого через 10 років успішного лікування стався рецидив хвороби. Коли він був дитиною, то йому діагностували злоякісну пухлину мозку. 

Злоякісна пухлина в дуже важкодоступному місці, де розташовані всі важливі для життя центри. Ні україніські ні польські медики не беруться лікувати Павла, однак є надія на лікарів з Ізраїлю. На лікування потрібна велика сума грошей, тому львів'ян просять допомогти у зборі коштів. 

«Минуло 10 років, нині Павлові 18, а вчора подруга шокує: "Ти знаєш, в нас рецидив. Погано став ходити, схуд, на МРТ видно утвір, в важкодоступному місці. Знов мозок», – написала в Спільноті святого Егідія на сторінці Фейсбуку. 

Читайте також: Львів’ян просять допомогти священнику ПЦУ, який бореться з онкологією

Коли хлопцю було 8 років, то у нього виявили злоякісну пухлину мозку. Його тривале лікування проходило у клініці у Варшаві, де через місяці лікування вдалося перебороти хворобу. 

«Свої вісім років він пам'ятає, як було багато довкола білого кольору: стіни Варшавської клініки замість шкільних уроків і забав на перервах, виснажливі процедури хіміотерапії, незрозуміла мова турботливих медичних сестричок», – додають у Спільноті святого Егідія. 

Допомогти сім’ї можна за реквізитами: 

Номер картки Приват -  Шидловська Лариса

USD  5168 7456 0774 2290

ГРН  5363 5423 0820 9080


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!