Львів’ян просять допомогти 6-річному Миколці, якому потрібна трансплантація нирки

5957 0
Перед операцією дитині потрібно підлікувати супутні захворювання та зуби.

Небайдужих львів’ян просять фінансово допомогти шестирічному Миколці, який має проблеми із нирками. Дитина очікує на трансплантацію нирки, але перед операцією потрібно пролікувати карієс та інші супутні проблеми. Про це повідомляє Благодійний фонд «Крила надії».

«Упродовж року хлопчик двічі на тиждень проходить процедуру гемодіалізу. Дитина перебуває у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, де очікує на трансплантацію нирки. Операція може не відбутися або ж перенестися через те, що у дитини дуже поганий стан зубчиків – карієс та інші супутні проблеми. Коли триває підготовка до операції з пересадки органу, дуже важливо, щоб в організмі не було вогнищ  інфекції. Тож, щоб відбулася рятівна трансплантація нирки, Миколці треба полікувати зуби», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові просять допомогти хлопчику з важким постковідним ускладненням

За попередньою оцінкою вартість аналізів, обстежень та лікування зубчиків – 30 тисяч грн. Проте й таких коштів в родини нема.

Реквізити для допомоги Миколці та іншим дітям, що потребують пересадки органів:

для клієнтів Приватбанк 5169330519980178

для переказів з інших банків

IBAN UA173052990000026004011002472  код ЄДРПОУ 35620901 БФ «Крила надії»

https://www.liqpay.ua/uk/checkout/card/i25820194067

для клієнтів monoбанк, «Інші платежі – Платіж по Iban».

Звіт щодо збірки за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!