Львів’ян просять допомогти аспіранту львівського вишу побороти рак

12292 0
Львів’ян просять допомогти Миколі Жуку побороти страшну хворобу. Нещодавно у нього стався рецедив лейкемії і чоловік вимушений пройти процедуру трансплантації кісткого мозку в Німеччині. На операцію необхідно зібрати колосальну для України суму – 250 тис. євро

 

Микола Жук - аспірант Львівського Національного університету ім. Івана Франка. У нього стався рецидив лейкемії і він терміново змушений пройти процедуру трансплантації кісткового мозку в Німеччині. Батьки хлопця таких коштів не мають, та вже продають квартиру для покриття перших етапів лікування сина.

До цього всього, при першому лікуванні в Україні йому через переливання крові був занесений гепатит

Жук Микола  1991-го року народження. Хлопець  вирішив присвятити своє життя справжній науці. Микола Жук - лауреат президентської премії, захистив дисертацію кандидата наук за 2 роки (яку вже тоді можна було подавати на докторську), має понад 10 публікацій в закордонних виданнях, та більше 15 в українських. Автор монографії по дослідженню домогосподарств.

«Якщо хтось може допомогти фінансово, або ж знає фонди які допомагають у таких ситуаціях (більшість фондів допомагають лише дітям до 16 років) – будемо вельми вдячні за будь яку підтримку та пораду», - повідомляють близькі хлопця.

Реквізити для переказу коштів:

Our PayPal :

https://www.paypal.me/IBachalo

Картка ПРИВАТ БАНКУ:
Номер картки: 4149 6258 0441 0122
ПРОЦАК БОЖЕНА ОЛЕКСАНДРІВНА (сестра Миколи)

Рахунок матері:
Отримувач: Жук Лідія Миколаївна
Код отримувача: 2129913801
Номер рахунку в ГРИВНІ: 2620930000238
Назва банку отримувача: ПАТ «ОКСІ БАНК»
Код банку: МФО 325990 
Призначення платежу: Благодійна допомога на лікування, без ПДВ.

Усі медичні витяги, рахунки ((документи №1 та №8)) та чеки можна знайти тут:
https://drive.google.com/folderview…


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!