У Львові досліджують, наскільки місто дружнє до дітей та молоді. Як долучитися

2421 0
КУ «Інститут міста» поширила опитування для вивчення думки дітей та молоді щодо комфортності та дружності Львова.
Фото: www.molodnews.info

Фото: www.molodnews.info

Після перемоги у всеукраїнському конкурсі «Молодіжна столиця України» Львів долучився до міжнародної ініціативи UNICEF Ukraine​ «Громада, дружня до дітей та молоді». Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів директор КУ «Інститут міста» Олександр Кобзарєв.

За його словами, окрім Львова, на здобуття такого статусу претендує ще 20 міст. Однією з умов його отримання є вивчення думки дітей та молоді щодо комфортності та дружності Львова.

«Щоб отримати статус, місто має придумати стратегії ставлення до дитини та молоді. Ми почали збирати статистичну інформацію: маємо опитування Дитячої ради, студентів, проводили воркшопи із батьками. Тепер нам за методологією UNICEF не вистачає провести опитування, щоб отримати повний кількісний аналіз. Після цього ми зможемо вийти на побудову нашої стратегії», – говорить Олександр Кобзарєв.

Читайте також: У Львові проведуть Форум молодіжної столиці України

За методологією UNICEF було розроблено кілька анкет. Зокрема, Інститут міста просить пройти опитування батьків, які мають дітей віком 0-12 років, молодь, яка досягла 15-24 років, та тих, хто досягнув 8-17 років.

Микита Гладченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!