Львів’ян просять допомогти Олежику, що бореться із лейкемією

4676 0
9-річний Подвірний Олег має гостру лімфобластну лейкемію (пізній рецидив) і потребує пересадки кісткового мозку.».
фото: krylanadiyi.org.ua

фото: krylanadiyi.org.ua

«Олежику майже 9 років, він веселий, цікавий хлопчик, любить комп’ютер, любить конструктор «Лего», любить ходити до школи. В вересні далекого 2011 року Олежик повністю закінчив лікування від гострої лімфобластної лейкемії, хлопчику майже вдалося длосягти 5-ти річний бір’єр і здавалося, все позаду! Але цього літа у Олежика стався рецидив. Пізній кістково-мозковий рецидив. І все довелось починати з початку», ідеться у повідомленні на сайті Благодійного Фонду «Крила Надії».

З середини червня 2016 року хлопчик знову в гематології ЗУСДМЦ. Наразі вдалось завершити перший блок хіміотерапії, зараз Олег у повній аплазії, з нульовими лейкоцитами, поганим настроєм і повною відстороненістю. Попереду в хлопчика хіміотерапія і пересадка кісткового мозку. Молодша сестричка як донор не підійшла, отже – пересадка буде не родинна, тобто вона буде за кордоном і коштуватиме близько 150 000 Євро.

Реквізити для надіння допомоги:

БФ «Крила надії»

Західне ГРУ ПриватБанку м.Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 26000060442841

Призначення платежу: Добровільна пожертва для Олега Подвірного.

Координатор адресної допомоги – Марина Анісімова 050 370 90 02.

Опублікувала Наталія Середюк

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!