Львів’ян просять допомогти шестимісячній дівчинці, у якої виявили рак крові

760617 7
Батьки шестимісячної Юлі з Львівщини просять небайдужих допомогти зібрати необхідну суму для пересадки кісткового мозку їхній доньці.
зображення: канал 24

зображення: канал 24

Юлі Карпі зі села Нагачів, що на Яворівщині, поставили складний діагноз – рак крові групи високого ризику. Сім’ю направили до Львова. У Чорнобильській лікарні підтвердили: гостра лімфобластна лейкемія групи високого ризику.

«Лікарі нам не давали ніяких шансів спочатку. Сказали, що живемо від години до години. Ну, дякувати Богу, прожили вже стільки місяців. Тільки надіємося на пересадку кісткового мозку від неродинного донора», – розповіла мама дівчинки Марія Карпа в сюжеті 24 каналу. Батьки як донори не підходять. Тож почали пошуки клініки за кордоном. Поки що знайшли у Польщі.

«Сума для нас непідйомна. Пересадка і саме перебування в лікарні, з донором – це до 150 тис. євро», – додала мама дівчинки.

Читайте також: Львів'ян просять допомоги дітям кримських політв’язнів. Як долучитись

«В нас є дуже мало часу, враховуючи маленький вік дівчинки, враховуючи агресивність хвороби. Бо чим менший вік, тим хвороба є агресивнішою. І вважається, що ті діти, які хворіють до півроку, до року, то є взагалі вроджена лейкемія. А Юля до нас прийшла у віці 2, 5 місяці. Тому ми маємо дуже мало часу», ― підтвердила лікар-гематолог відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії Чорнобильської лікарні Олена Степанюк.

Рахунок для допомоги:

ПриватБанк
5168 7423 5808 0665
Карпа Андрій (батько дівчинки)

 


Читайте також:
20 Листопада, 2019 20:07
Наталія Вкажіть правильний номер картки, бо вибиває помилку.Дякую)
23 Липня, 2017 22:41
Марія Ця дівчинка давно померла!!!
17 Червня, 2017 02:46
Роман Попробуйте в Израиле или в
России. Там дешевле [***]://peresadka.info/peresadka-kostnogo-mozga-stoimost/
15 Червня, 2017 12:43
юля і тарас потрібно допомагати якшо є така можливість
14 Червня, 2017 23:10
Оля Вкажіть будь ласка вірний номер картки,бо на цей не скидає.
8 Травня, 2017 11:26
Виталий Почему верующие в Бога люди обращаются в первую очередь к врачам, а не к Богу? Надо просить не деньги, а помощи в молитве! Не каждый человек может помочь материально, но молитвой может каждый! Именем Иисуса Христа я приказываю болезни отступить от ребёнка навсегда, во имя Иисуса Христа пусть ребёнок исцелиться! Аминь!
5 Березня, 2017 20:57
ІГОР АДАМОВИЧ ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?
Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже по за межами здорового глузду. Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі. Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання майбутніх батьків , і не закінчується коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.
Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все особисте. Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того, що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями. Причина захворювання раком малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!