Львів’ян просять допомогти у пошуках неповнолітнього хлопця. Фото

15704 0
У Львові та області шукають Володимира Іщенка, 1999 року народження.
фото: ГУ НП у Львівській області

фото: ГУ НП у Львівській області

«Яворівським відділом поліції ГУ НП у Львівській області встановлюється місцеперебування безвісти зниклого неповнолітнього Іщенка Володимира Юрійовича, 1999 року народження, уродженця та жителя с. Кожичі Яворівського району Львівської області. 28 серпня 2016 року хлопець вийшов з дому та до цього часу не повернувся», – повідомляє прес-служба управління.

Прикмети: зріст 175-180 см, худорлявої статури, очі голубі, волосся коротке, русяве, обличчя продовгувате.
Особливі прикмети: на правому передпліччі – татуювання у вигляді ромба, на правій нозі – слід від опіків.
Був одягнений у бежеві сітчасті кросівки, темно-сині джинси, чорну футболку з оранжевим написом «Everyday I'm Shufflin».

Читайте також: Поліція розшукує двох втікачів зі львівської психлікарні. Фото

Прохання до всіх, хто володіє інформацією про місце перебування безвісті зниклого або інформацією про маршрут його пересування, звертатись на оперативну лінію 102 або за телефонами: (032-59) 2-10-30, 2-13-32; моб. 067 353 58 19.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!