Львів’ян просять допомогти у пошуках зниклого на кар’єрі юнака

4355 0
У кар’єрі в селі Ясниська Яворівського району продовжують пошуки хлопця, який опівночі 1 червня поплив на човні та не повернувся. Рідні не втрачають надії знайти юнака живим і просять про допомогу.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

«Ми віримо і багато хто нам каже, що він живий, тому продовжуємо пошуки», - інформують рідні та знайомі зниклого Володимира Матвієва.

Основний збір для пошуку буде проводитись сьогодні, 3 червня, з 14:00. Просять долучатись усіх, у кого є можливість. «Приїжджайте на озеро, в кого немає можливості добратись авто, буде збір біля Сільпо в районі Рясне (туди ходять маршрутки з центру), звідти ми вас заберемо машинами. Прочешемо ліс на 100%, з собою бажано беріть одяг на довгий рукав з капюшоном і штани. Не будьте байдужими, беріть друзів і знайомих. Потрібно мінімум 50 людей, чим нас буде більше – тим більша вірогідність знайти Володю» - закликають організатори пошуку.

Нагадаємо, що хлопцеві 22 роки і він зі Львова. Пошукові роботи водолази мали розпочати з настанням світлої пори доби 1 червня.

Контактні номери телефонів: Таня 093 9289918; Олександр 067 5065125.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!