Львів'ян просять допомогти зібрати до школи дітей із потребуючих сімей. Як долучитися

1091 0
Ранці, пенали можуть бути після використання, але у гарному стані. Також дуже необхідним є папір А4, зошити, олівці, фарби, кольоровий папір, пластилін та інші речі.
Photo by Jorge Franganillo on Unsplash

Photo by Jorge Franganillo on Unsplash

Волонтери закликають допомогти соціально вразливим дітям зібратися до школи. Львів'ян закликають не бути осторонь, аби діти не залишилися без зошитів, олівців чи портфелів. Про це повідомляє Благодійний Фонд «Анни-Марії» Центр Допомоги «Соціальна комора».

Читайте також: Ті, що потребують захисту щодня. Історії важкохворих дітей

«На жаль, ситуації в потребуючих сім'ях є різні, і в кожного вони свої, хтось з дітей не має батьків чи мають складну життєву ситуацію, важку хворобу... Кожен школярик розповів про свої потреби для школи. Ви можете обрати конкретну дитини і купити їй речі зі списку потреб», – йдеться у повідомленні.

Перелік дітей і потреб можна знайти тут. Ранці, пенали можуть бути після використання, але у гарному стані. Також дуже необхідним є папір А4, зошити, олівці, фарби, кольоровий папір, пластилін та інші речі, які часто використовуються.

Збір речей триватиме до 10 серпня у Центрі допомоги Фонду.

Реквізити для допомоги:

ОФІЦІЙНИЙ РАХУНОК ФОНДУ

ПАТ “Приватбанк”

карта Фонду

5169 3305 1908 8956

UA373052990000026003001012019

МФО 325321

ЄДРПО 41024159

Призначення платежу: “Благодійний внесок”

Можна також просто пожертвувати кошти на БФ сайті кнопкою Допомогти.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!