Львів'ян просять допомогти зібрати гроші для потерпілої після вибуху гранати дрогобичанки

5479 0
20 лютого у Дрогобичі внаслідок вибуху загинув її чоловік, а жінка дивом залишилась жива.
фото: 03244

фото: 03244

37-річна дрогобичанка Наталія Здебська, яка вижила після розриву гранати, перебуває на лікуванні у Львові. Жінка в реанімації. Родичі та друзі постраждалої стверджують – її стан вкрай важкий і просять допомогти їй. Про це повідомляє місцевий сайт Дрогобича 03244.

Розрив вибухового пристрою спричинив тяжкі тілесні ушкодження, унаслідок яких у жінки були пробиті легеня, шлунок тощо. Осколки гранати застрягли практично по всьому тілу, наробили проблем із оком.

Читайте також: У Дрогобичі внаслідок вибуху загинуло двох людей

На сьогодні Наталія потребує операцій та тривалої реабілітації після них. Кілька операційних втручань львівські медики жінці уже зробили. У сім’ї Наталії закінчують кошти на її лікування – тож по допомогу звертаються до небайдужих.

Родина Здебських, друзі та однокласники Наталії оголосили про збір коштів на лікування для неї. Кошти можна переказувати на банківську картку батька Наталії – Анатолія Здебського: 5168 7574 0221 0068.

Нагадаємо, що 20 лютого у Дрогобичі внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків віком 37 та 40 років. Жінку, чоловік якої був один із загиблих, Наталію Здебську, госпіталізували до лікарні з пораненнями.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!