Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 4-річного Юрка

5863 0
У хлопчика гостра лімфобластна лейкемія, ранній ізольований кістково-мозковий рецедив. Юрко хворіє ще з 2014 року, з вересня місяця він перебував у відділенні гематології ЗУСДМЦ.
фото: Варта 1

фото: Варта 1

Хлопчик пройшов не один курс хіміотерапії. У 2015 році сім’я звернулась до Благодійгого фонду «КРИЛА НАДІЇ» , де хлопчику збирали кошти на лікування. Також до збору коштів долучилась і Українська Біржа Благодійності.

У березні цього року батьки зітхнули з полегшенням,бо їх відпустили додому зі словами «здоровий». Хвороба ніби відступила, проте не надовго. При плановому візиті  дитини до гематолога в ЗУСДМЦ 2 червня 2016 року з'ясувалось, що у Юрчика ранній ізольований кістково-мозковий рецедив. Відтак дитину госпіталізували у відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, де хлопчик знаходиться і досі.

Терапевтичний план передбачає проведення трансплантації кісткового мозку після досягнення кістково-мозкової ремісії. На це потрібні величезні кошти, в сумі від 100 тисяч євро на трансплантацію кісткового мозку за кордоном, тому сім'я змушена знову просити допомоги у небайдужих людей.

Більш детальна інформація за номерами батьків Юрчика:

093 039 93 60 Кіт Олена (мама Юрчика);

093 039 80 89 Плішка Володимир (тато Юрчика).

Картка ПриватБанку 5168 7572 7476 1131 (Кіт Олена Юріївна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!