Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування онконедужій Олені Шотик

9364 0
Жінці, яка лікується з 2012 року, потрібні дорогі закордонні препарати, щоб продовжити хіміотерапію.

Львів’янка Олена Шотик, яка з 2012 р. хворіє на карциному, потрібне пожиттєве лікування дорогими препаратами. Останні півтора роки жінка отримувала хіміотерапію і це стримувало хворобу, але місяць тому дія препарату закінчилася і стало остаточно зрозуміло, що у неї черговий рецидив, тому львів’янка знову у пошуках лікування. Про це Олена Шотик написала у себе на сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти зібрати кошти на лікування 5-річної дівчинки з онкодіагнозом

«Ймовірно мені знадобиться операція. Це може зробити мене зовсім не самостійною і потрібна буде стороння допомога. Страшенно боюся того. Так склалося, що я не маю нікого, хто б міг постійно бути поруч і допомагати з рутинними справами, такими як то вдягнутися-помитися. Дуже сподіваюся, що можна буде обійтися лише хіміотерапією та опроміненням. Але і це не проста задачка, яку наразі потрібно вирішувати якомога швидше», – пише Олена Шотик.

За її словами, складність полягає у тому, що потрібні препарати, які відсутні в Україні, а за кордоном є лише в клінічних дослідженнях. Йдеться про перпарати «Тукатиніб», «Енхерту» або «Нератиніб».

Жінка має надію, що у клініці Барселони знайдеться варіант лікування для неї. Але для цього потрібні кошти. Крім того, зараз її печінка не справляється з інтоксикацією, тому змушена купувати препарати ще й для відновлення – «Гептрал» та «Гепадиф».

Читайте також: Кількість потреб на лікування важкохворих дітей у Львові суттєво збільшилася. Як допомогти

Олена Шотик змушена просити допомоги, адже їй самій не справитися.

Задля розради та продажу жінка між хіміотерапіями та прийомами ліків вишиває. Її роботи можна оглянути на сторінці.

Тим, хто бажає допомогти фінансово, є відкритий рахунок:

5168 7573 9358 5064 ПриватБанк

Нагадаємо, Олена Шотик лікується з 2012-го року. Ремісія була нетривала, близько 6 місяців. Решта часу – безперервні хіміотерапії кожен 21 день. Майже все лікування відбувалися за власні кошти. Певний час вона отримувала в онкоцентрі дороговартісні ліки безкоштовно, але дія цього препарату себе вичерпала. Стався черговий рецидив. Зараз лікування знову треба змінити і приймати дороговартінсні ліки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!