Львів’ян просять не проходити на вулицях повз людей, які потребують допомоги

2360 0
У Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб у місті функціонує служба патрулювання. Соціальні працівники відслідковують безхатченків та доправляють їх до Центру. Львів’ян просять не проходити повз людей, які не можуть самостійно пересуватися чи потребують допомоги, а натомість – викликати соціальних працівників або медичну службу.
фото: reporter.pl.ua

фото: reporter.pl.ua

У випадку отримання Центром інформації за телефоном «Гарячої лінії» Центру 233-10-49 або 233-14-79 щодо перебування на вулиці безпритульних осіб, здійснюється виїзд бригади соціального патрулювання за вказаною адресою. Виявленій бригадою соціального патрулювання бездомній чи безпритульній особі надається повний обсяг інформаційних та консультаційних послуг щодо отримання гарячого харчування і теплого одягу, влаштування у відділення нічного перебування Центру, – зазначають у прес-службі ЛМР.

Читайте також: Львів’ян запрошують відзначити Святвечір з безхатченками

У випадку виявлення на вулиці або в іншому місці бездомної особи, яка не може самостійно пересуватися з будь-якої причини (інвалід, хворий, поранений, у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння), і якщо такий стан загрожує його життю або безпеці оточуючих, здійснюється виклик бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги. Медичний персонал бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги зобов'язаний надати медичну допомогу та, за необхідності, доставити бездомну особу в стаціонарне відділення.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!