Львів'ян просять підтримати спорудження єдиного в УГКЦ затворницького жіночого монастиря

5109 0
Планують, що на Львівщини, у селі Бірки буде саме такий монастир.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

Небайдужих просять підтримати спорудження єдиного в УГКЦ затворницького жіночого монастиря. Про це повідомляє Духовна велич Львова з посиланням на синкела у справах монашества Львівської Архиєпархії УГКЦ, єрм. Юстина Бойка.

«Цими днями у Бірках освятили місце під спорудження монастиря, якого немає у цілій Українській Греко-Католицькій Церкві. Йдеться про Контемплятивний монастир Сестер Редемптористок. Контемплятивні монастирі зародилися свого часу у Церкві як спосіб звернути увагу на те, що є вічне, незнищенне і суттю контемплятивних монастирів є постійне життя у молитві. Устав таких монастирів є дуже цікавим і для декого може здаватися дивним і навіть може жорстоким», – йдеться в повдіомленні.

Читайте також: У Львові з'явиться інноваційний науковий парк за понад 32 млн гривень

Отець Юстин також додає, що монахині, які вступають сюди, проходять довгу формацію, виховання і опісля, коли вирішують залишитися у такому монастирі, залишаються у цих мурах до кінця і вже не виходять за його межі. Планують, що на Львівщини, у селі Бірки буде саме такий монастир.

Він запрошує до співпраці і підприємців, людей доброї волі – загалом усіх небайдужих, які були б готові стати меценатами будови цього монастиря. Картка для пожертв: 4149 6054 7035 9233 (Марія Слєпченко)



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!