Політична реклама

Львів’ян просять повідомляти про відкриті люки

1621 0
У диспетчерську службу ЛМКП «Львівводоканал» підприємства продовжує надходити інформація про неналежно закриті або пошкоджені каналізаційні люки.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«До нас звертаються громадяни щодо відсутніх кришок люків, неналежно закріплених люків та провалів грунту біля колодязів. Однак доволі часто львів’яни скаржаться на колодязі, які, як виявляється згодом, є власністю інших організацій, або не перебувають на балансі водоканалу. Зокрема з 75 звернень, що надійшли до нас впродовж січня-березня, лише 39 колодязів були нашими, решта люків - це дощова каналізація, газові, теплові мережі, телефонний зв'язок тощо. Відтак про такі випадки ми повідомляємо власників мереж», - розповіли у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, повідомлення про неналежно закриті або пошкоджені каналізаційні люки приймає диспетчерська служба «Львівводоканалу» за номерами тел.: 15-51, 240-18-35.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!