Львів’ян просять приносити теплий одяг та взуття для бездомних

3013 0
Найбільша потреба у чоловічому одязі.
Фото: mi100.info

Фото: mi100.info

Центр обліку та нічного перебування бездомних у Львові потребує теплого одягу та взуття. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові збирають невикористану їжу в ресторанах та супермаркетах для малозабезпечених

Речі можна приносити за адресою Кирилівська, 3а. Як зазначають у Центрі, зараз є потреба у теплому одязі та взутті, здебільшого – чоловічому. 

За словами керівника міського управління соціального захисту Ігоря Кобрина, зараз послугами нічлігу щоденно користуються близько 40−50 людей, проте з настанням холодів їх стає більше, тож, традиційно, при мінусовій температурі повітря у Центрі працюватиме ще й денний пункт обігріву.

Львів’ян просять приносити светри, штани, теплі куртки та взуття середніх розмірів, особливо чоловіче, а також білизну й шкарпетки. За детальнішою інформацією можна звертатися за телефоном (032) 233 14 79.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!