Львів’ян та гостей міста просять не паркуватися біля собору св. Юра

2681 1
До Нерукотворного образу Ісуса Христа вже котрий день вишиковуються довгі черги. Паломників закликають не паркуватися біля храму.

Також змінено організацію дорожнього руху. Перекритий рух транспорту по вул. Листопадового Чину на ділянці від перехрестя з вул. Гоголя та пл. Юра до вул. Шептицьких. По вул. Гоголя здійснюватиметься виїзд на вул. Городоцьку.

Заїзд на площу св. Юра по вул. Митрополита Андрея закритий. Об’їжджати площу св. Юра радять вулицею Митрополита Андрея та вулицею Шептицьких. Заїзд до готелю «Дністер» з вул. Матейка закритий, а здійснюється з вул. Крушельницької.

Читайте також: Реліквію з Ватикану можуть залишити у Львові на довше

Окрім того, внесено зміни в рух громадського транспорту. Тролейбуси №7, №12, курсують до пл. Кропивницького і у зворотному напрямку, а тролейбуси №2, №9, №10 та №20 – до вул. Ангеловича та у зворотному напрямку. Міські автобусні маршрути оминають закриту ділянку по вул. Городоцькій та по вул. Бандери, – інформує прес-служба міськради.


Читайте також:
12 Лютого, 2015 12:35
Андрій Для чого висвітлювати фото автомобілів з номерами не нашої країни, це один з варіантів 25-ого кадру, люди не звернуть увагу ???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!