Львів’ян закликають їхати на роботу велосипедом. Як долучитись?

1420 0
В рамках Європейського тижня мобільності, що стартував 16 вересня, львів’ян закликають завтра приїхати на роботу велосипедом. Правда перед тим можна заїхати на пл. Ринок для спільного сніданку.
Фото: facebook.com, produced.in.ua, tcb.vn.ua, velotransport.info

Фото: facebook.com, produced.in.ua, tcb.vn.ua, velotransport.info

Організатори Європейського тижня мобільності вирішили організувати як тих людей, що постійно їздять на роботу на велосипедах, так і тих, хто вперше вирішив використати такий вид транспорту для доїзду до роботи.

Читайте також: Як проходитиме Тиждень мобільності у Львові цьогоріч. Програма

«День велосипедом на роботу» відбувається у вигляді флеш-мобу: їдемо невеликими та великими групами з різних районів міста, зустрічаємося для «велосніданку» о 8:00 ранку на площі Ринок (біля Нептуна). Тут можна буде скуштувати кави, чаю, печива та фруктів. До заходу запрошуємо як тих, хто їздить велосипедом на роботу регулярно, так і тих, хто хоче спробувати вперше. Разом їхати безпечніше і цікавіше», – зазначають організатори.

Читайте також: Літній День «Велосипедом на роботу» у Львові. Як це було?

Відтак о 7:30 в різних районах міста буде збір велосипедистів. Які о 7:45 вирушать до центру міста.

Місця збору у районах (збір о 7:30, від’їзд о 7:45):

  • просп. Чорновола (на зупинці напроти «Мак Дональдса»)
  • вул. Городоцька (біля «ТЦ Скриня»)
  • вул. кн. Ольги, 65 (кільце В. Великого – кн. Ольги, парковка кафе «Марсель»)
  • просп. Червоної Калини, 49 (за зупинкою напроти верхнього «Шувару»)
  • вул. Студентська, 2 – вул. Зелена (біля будівлі банку «Дністер», Водоканал)

Зазначимо, що «День велосипедом на роботу» – захід, що популяризує використання велосипеда як повноцінного альтернативного виду транспорту, що сприяє сталому розвитку міст і підходить для щоденного пересування, та звертає увагу на необхідність створення умов на робочих місцях для тих, хто обирає цей різновид міського транспорту.

Опублікував Ігор Саджениця

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!