Львів’ян закликають контролювати вирубку лісів онлайн

1972 0
Відтепер громадськість Львівщини має доступ до контролю вирубки лісів у області. Механізм громадського контролю впроваджують у державних лісогосподарських підприємствах Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Це дозволить забезпечити прозорість та відкритість роботи. Про це розповів начальник управління Анатолій Дейнека, – повідомляють у прес-службі ЛОДА.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

«Ми розкриваємо для громадськості усю інформацію про стан ведення лісового господарства Львівщини для контролю та відповідного реагування, зазначив Анатолій Дейнека. Ці механізми включають у себе низку заходів чи процесів, які постійно відбуваються в лісовому господарстві. Доступ до цієї інформації та до участі в усіх процесах зможуть мати представники органів влади, громадських організацій та місцеві громади».

Читайте також: Львів готується до снігу: за очищувальною технікою можна буде слідкувати онлайн

За його словами, на веб-сайтах обласного управління та державних лісогосподарських підприємств постійно оприлюднюватимуть інформацію про проведення рубок в лісових масивах. Окрім того, на сайтах оприлюднюватимуться орієнтовні календарні плани рубки лісу та усі дозволи на їх проведення в розрізі кожної ділянки. Громадян запрошують долучитись до контролю лісгоспів на усіх етапах їх роботи.

Зараз на порталі «Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства» доступними є рубрика «Інформація про місця проведення рубок» та розділ з документами «Механізми громадського контролю».

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!