Львів’ян закликають провідувати воїнів АТО у лікарнях

6487 1
Зараз у лікарні на вулиці Кульпарківській на реабілітації перебувають війскові, що прибули зі сходу. Громадські активівсти і волонтери закликають львів’ян провідувати героїв, яким зараз для одужання найбільше бракує живого спілкування.

«Ми щойно провідували хлопців з АТО, на Кульпарківській. Оскільки вони після фронту і дуже тяжких психологічних досвідів, як я вже й писала раніше, їм потрібне спілкування. Найкращий формат, з того, що я побачила, приходити до них з якоюсь короткою розповіддю (може і з комп’ютерною презентацією) на краєзнавчу тематику, може трохи з історії Львова, львівської музики, малярства. Це не повинна бути лекція, звісно, а тематична рамка, всередині якої може тривати живе спілкування.

Відвідувати можна їх у середу і п'ятницю, але у визначені години. Із хлопцями працюють волонтери-митці, а от волонтерів, які вміють розповідати про щось цікаве і пізнавальне - наразі трохи бракує. До речі, ідеї екскурсій вітаються, тому для професійних екскурсоводів Львова теж була би нагода зробити добру справу» - пише на своїй фейсбук-сторінці журналістка і громадська активістка Світлана Одинець.

Також волонтери повідомляють, що військові дуже радіють свіжим газетам і журналам. Радять об'єднуватися малими групками по 3-4 особи на конкретний день.

Читайте також: Бійці просять секундоміри і годинники. Куди приносити


Читайте також:
7 Лютого, 2015 01:23
Наталя Яка саме лікарня на кульпарківській? Їх там мінімум дві.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!