Львів'ян закликають пройти опитування щодо парків міста

845 0
Опитування допоможе краще з'ясувати потреби і пріоритети громади щодо утримання та розвитку парків.
ФОТО УМОВНЕ / СТРИЙСЬКИЙ ПАРК

ФОТО УМОВНЕ / СТРИЙСЬКИЙ ПАРК

У Львові стартувало щорічне опитування від управління екології та природних ресурсів ЛМР «Парки Львова 2023: як Вам зміни?». Мешканців міста запрошують поділитися власною думкою про найбільші потреби парків Львова та зміни, які вже відбулися. Опитування можна пройти до 1 лютого 2024 року. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

«Ми вже отримали першу сотню анкет і дуже вдячні за таку активність. Нам потрібен зворотній зв’язок від мешканців, адже це дозволяє якісно розвивати парки та робити те, чого чекають і потребують відвідувачі», – зазначила заступниця начальника управління екології та природних ресурсів ЛМР Оксана Луцко. 

Читайте також: У Львові хочуть створити новий парк зі скеледромом

Цьогоріч, окрім заповнення коротких анкетних даних, мешканцям пропонують проаналізувати зміни в парках впродовж 2023 року, необхідність створення безбар’єрних входів у парки, просторів для маломобільних груп населення та розроблення мережі теренкурів-оздоровчих стежок у парках. Також наприкінці опитування можна поділитися власними пропозиціями для покращення розвитку парків та озеленення міста загалом. 

Зазначимо, таке опитування проводять вже п’ятий рік поспіль. Воно допомагає краще з'ясувати потреби і пріоритети громади щодо утримання та розвитку парків.

Пройти опитування можна за посиланням

Нагадаємо, лісничому Приполонинного лісництва національного природного парку «Сколівські Бескиди», що на Львівщині, вдалося сфотографувати молоду рись

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!