Львів’ян закликають придбати Стрітенську свічку на підтримку військових

3138 0
У Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла до Стрітення розпочався благодійний продаж воскових свічок
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Львів’ян закликають придбати Стрітенську свічку на підтримку військових. Про це повідомляють на сайті Духовної величі Львова.

У Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла ЛА УГКЦ, що на вул. Театральній, 11, до світлого празника Стрітення Господа Бога розпочався благодійний продаж воскових свічок на підтримку проєктів «Фундації св. Миколая».

Придбати свічки можна в Інформаційному центрі Гарнізонного храму, а також у студентському храмі Блаженного священномученика Олексія Зарицького, що на вул. Лукаша, 3а. Окрім цього, стрічки є у студентському храмі святого Володимира Великого на вул. Природній, 8а та у Військовому храмі Стрітення Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа за адресою: вул. Клепарівська, 30а.

Нагадаємо, що Різдв’яний цикл свят завершується празником Господнього Стрітення. Його відзначають через сорок днів після Різдва Христового. Як і Різдво, Стрітення належить до дванадцяти найбільших свят церковного року.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!