Львів'ян закликають прихистити безпритульних собак

3584 0
У Львові триває соціальна кампанія під назвою «Прихистіть». З білбордів та сітілайтів мешканців нашого міста закликають взяти додому собаку з ЛКП «Лев», зменшивши таким чином кількість безпритульних собак у Львові. Про це інформує прес-служба ЛМР.
фото: facebook

фото: facebook

Львів’ян закликають прихистити безпритульних тварин. ЛКП «Лев» тепер працює щодня з 8.00 до 20.00 години без вихідних за адресою: вул. Промислова, 56; телефон: 252-30-41.

Читайте також: Де у Львові обрати чотирилапого друга онлайн?

Нагадаємо, безпритульні собаки, відловлені на вулицях міста, потрапляють у ветеринарно-стерилізаційний центр ЛКП «Лев». Тут вони отримують медичну допомогу. Також собак тут стерилізують, вакцинують комплексною вакциною, кліпсують і чіпують – таким чином тварини потрапляють до бази даних безпритульних тварин у місті. ЛКП «Лев» запустило соціальну кампанію по прилаштуванню тварин-безхатченків. Мета кампанії — прилаштувати бездомних собак у сім'ї, повернути викинутим на вулицю тваринам теплий дім.

Читайте також: З’явиться місце, де львів’яни знайомитимуться з тваринами

Раніше працівники ЛКП «Лев» зняли та оприлюднили зворушливе відео, у якому історії тварин переносяться на життя людей. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!