Львів'ян закликають приносити одяг для поранених військових у госпіталь

4495 0
Речі потрібно приносити до військового госпіталю, що на вулиці Личаківській у Львові.
Фото: Кореспондент

Фото: Кореспондент

До Львівського військового госпіталю прибувають поранені військовослужбовці. Львів’ян закликають приносити одяг для них. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала депутатка ЛОР Іванна Герус.

Читайте також: У львівському військовому госпіталі рятують перших поранених від бойових дій

«У військовий госпіталь на Личаківську, прибувають поранені молоді хлопці по 18-19 років, лікарка просить футболки, шорти, пральні порошки, рушники, великі сміттєві пакети», – йдеться у повідомленні.

Необхідні речі просять приносити на КПП Львівського військового госпіталю, що на вул. Личаківській, 26. Також до допомоги можна доєднатися фінансово. Номер рахунку: 4149 6293 5643 3300 (Наталія Арестова)

Додамо, що для потреб поранених військових, які зараз лежать у Західноукраїнському військово-медичному клінічному центрі, що на вул. Личаківській, небайдужих просять приносити лише необхідні речі – воду, засоби гігієни та ліхтарики. Раніше про це повідомила волонтерка Наталія Арестова. За її словами, серед найнеобхідніших речей – питна вода, засоби гігієни, вологі та сухі серветки, одноразові пеленки, налобні ліхтарики типу «шахтарських», «пальчикові» батарейки. Також потрібні покривала, чоловічі спортивні костюми чи хоча б штани, бо поранені прибувають у військовій формі, яку часто розрізають, щоб обробити рани.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!