Львів’ян закликають самостійно вирішувати, що ремонтувати у місті

2162 2
На прийдешньому засіданні Львівської міської ради, яке відбудеться 14 липня повторно переглядатимуть міський бюджет. Львів’ян просять подавати свої пропозиції щодо ремонтних робіт та благоустрою міста.
фото: nkontrol.org.ua, city-adm.lviv.ua, facebook

фото: nkontrol.org.ua, city-adm.lviv.ua, facebook

На правах реклами.Члени депутатської групи «Народний Контроль» закликають львів’ян подавати свої пропозиції щодо об’єктів (прибудинкові дороги, тротуари, дитячі майданчики тощо), які слід включити у титульний список аби їх цьогоріч відремонтували.

Читайте також: Які тролейбуси потрібні Львову: один новий чи 10 вживаних?

Зі свого боку члени депутатської групи «Народний контроль» готові відстоювати пропозиції львів’ян при розгляді міського бюджету. «Більша частина міського бюджету Львова складається з наших з вами податків. Ми повинні контролювати на що закладатимуться кошти. Вважаю, неправильним, що завше кошторис розглядали без громади», – наголошує член депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Андрій Стецьків.

Читайте також: Що львів'яни отримають від зменшення кількості депутатів?

«Наша депутатська група «Народний контроль» закликає львів’ян пропонувати об’єкти, які слід включити у титульний список. Ми зі свого боку обіцяємо ваші пропозиції розглянути по тому відстоювати їх при розгляді бюджету», – додає Андрій Стецьків.

Додамо, у міському бюджеті додалося 191 972,5 грн. за рахунок перевиконання доходів. Свої пропозиції щодо об’єктів, які варто включити в титульний список можна подати за телефоном: 067- 673-86-37 або на електрону адресу: [email protected]


Читайте також:
12 Липня, 2015 13:51
Надія Дуже було б доречно, щоб від кінотеатру Довженка по вул. Хуторівка було прокладено тролейбусну лінію.
По вул. Хуторівка розташований ринок Шувар. І це створює додаткові незручності, особливо людям які добираються на роботу і з роботи. Колись власники ринку Шувар обіцяли зробити заїзд збоку іподрому. Дуже б хотілося, щоб ця обіцянка була виконана.
І нарешті, щоб закінчити питання транспорту. Львівяни настійливо вимагають введення електронного квитка на всіх видах транспорту. Так як в усіх європейських країнах, чи ми вже покинули цю затію щодо європейськости?
12 Липня, 2015 13:45
Надія Дуже надіюся, що виїзд з вулиці Хуторівка на вулицю Стрийська (рух вправо) все ж таки нарешті розширять. Розширення вулиця Хуторівка потребує незначного: від коледжу автобусного заводу в сторону вул. Стрийської, там частина такого розширення вже є, його просто потрібно продовжити.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!