Мінекології закликає відмовитися від поліетилену

1787 0
Акція має на меті привернути увагу суспільства до проблеми надмірного споживання пластикових виробів та сприяти популяризації доступних екологічних рішень.
ілюстративне фото: lviv1256.com

ілюстративне фото: lviv1256.com

3 липня проведуть загальноукраїнську акцію «День без поліетилену». Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє міністр екології Остап Семерак.  

Акцію проведуть із нагоди Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів для закладів торгівлі, послуг (супермаркетів, магазинів, ринків тощо), а також для відповідальних та екосвідомих споживачів. Охочі долучитися до акції можуть заповнити реєстраційну форму за посиланням.

Читайте також: День без поліетилену: як львівські супермаркети долучилися до екоініціативи. Фото

Нагадаємо, що 9 квітня у Львові стартувала просвітницька кампанія «Без поліетилену»До акції долучилися як великі, так і менші мережі, зокрема «Ашан», «Холдинг емоцій !Fest», «АТБ», «Близенько», «Арсен».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!