Львів'ян закликають відмовитися від весіль та вечірок через загострення Covid-19

1962 0
Мер закликав львів'ян відмовитись від гучних святкувань.
Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час засідання виконкому закликав львів'ян відмовитися від гучних святкувань у час загострення захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Читайте також: Як у Львові терміново розгортають новий Covid-корпус. Фоторепортаж 

Мер хоче проводити роз’яснювальну роботу серед львів'ян. 

«Я не можу зрозуміти людей, які в цей складний час організовують весілля, ювілеї, великі вечірки. Вони цим підставляють не тільки себе, але й велику кількість людей, які є учасниками цих дійств. Треба чітко дати меседж – в місті діє чітка заборона проводити такі заходи. Коронавірус – це серйозна біда, і люди мають це розуміти», – наголосив Андрій Садовий.

Читайте також: «Сьогодні я не поцілую тебе на ніч». Репортаж із Covid-відділення

Нагадаємо, що через збільшення хворих на Covid-19 у лікарні швидкої допомоги, що на вул. Миколайчука, 9, розгортають додаткове відділення на 350 ліжок. Тvoemisto.tv підготувало фоторепортаж із корпусу, де буде нове Covid-відділення.

Також Tvoemisto.tv побувало у Covid-відділенні та в реанімації Центру легеневого здоров'я, де лікують найважчих хворих, щоб показати, що відбувається насправді і як працюють медики. Репортаж читайте за посиланням.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!