Львів'ян просять перевіряти, чи потрібна кров для військових у медзакладах. Оновлено

1906 0
У лікарнях є запаси препаратів крові та медикаментів.
Фото: theukrainians.org

Фото: theukrainians.org

В Львівський військовий госпіталь привезли українських солдатів, які протистояли окупантам у Києві. Мешканців закликають здавати кров. Це можна зробити на Пекарській, 65 у Львівському обласному центрі служби крові.

Станом на 27 лютого потрібні донори з такими групами крові, як: І+, І-, ІІ-, ІІІ-, ІV-.

Читайте також: У львівському військовому госпіталі рятують перших поранених від бойових дій

Центр крові приймає з 8:30 до 14:00. Донорами поки що можуть бути тільки чоловіки (жінки поки залишаються як резервні донори). А для з'ясування деталей просять телефонувати: (032) 275-78-86.

Оновлено станом на 28 лютого. Крові для військових та потребуючих вистачає. Львів'ян просять перевіряти, чи потрібна кров для військових у медзакладах. 

Нагадаємо, що усі медичні заклади забезпечені усіма необхідними медикаментами у потрібній кількості. Сформовано запас медикаментів, медичних виробів, розхідних матеріалів, інфузійних розчинів. Однак планові госпіталізації призупинили. Медзаклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Але наразі припиняються планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження. Також усі лікарні забезпечені автономними джерелами живлення. Залучені усі регіональні центри екстреної медичної допомоги, які забезпечують безперебійне, безвідмовне та цілодобове надання екстреної медичної допомоги.

У Львові збільшили резерв крові, а пам'ятку для донора читайте тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!