Львів’ян закликають прихистити в себе паломників Тезе

3241 0
Житла потребують щонайменше 1300 паломників.
фото: galyleia.org.ua

фото: galyleia.org.ua

У Львові шукають житло для паломників регіональної зустрічі Тезе, яка відбудеться з 28 квітня по 1 травня. Про це інформує прес-служба ЛМР.

У ці дні у місті очікують на візит кількох тисяч учасників із України та інших країн, однак житло вдалось знайти не всім паломникам. 

«Наразі ми підшукали оселі для 350 паломників. Але ще потребуємо 600 сімей, які зголосилися б надати місце для 1300 осіб. Ми працюємо через парафії, так само через громадські організації, контактуємо із монастирями Львова та околиць», — розповів працівник БО «Фундація Духовного Відродження» Тарас Косар.

Читайте також: У Львові відбудеться регіональна зустріч Тезе. попередня програма

Організатори зустрічі просять, щоб у квартирі було бодай кілька квадратних метрів, де могли б розміститися люди. Всі вони матимуть із собою каримати та необхідні для ночівлі речі.

Також не обов’язково знати англійську, адже чимало паломників із сусідніх країн, а отже на побутовому рівні порозумітися вдасться неодмінно. Харчування учасників організатори зустрічі беруть на себе. 

Якщо ви готові прихистити учасників регіональної зустрічі Тезе необхідно звернутися за номером (073) 139 71 92, або написати[email protected] , або зайти до офісу, який розташований в організації «Українська молодь Христові» на вулиці Пекарській, 13.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!