Політична реклама

Львів'ян запевняють у наявності залізничні квитків у напрямку Києва та Сімферополя

1190 0
Укрзалізниця повідомляє про наявність у продажу квитків до Криму напередодні святкування Дня Конституції. Йдеться, зокрема, про Сімферополь, Севастополь, Феодосію.

Так, станом на 10.30 12 червня у продажу були вільні місця на 27 червня 2013 року на поїзди №146 Київ – Сімферополь, №282 Київ – Сімферополь, №298 Київ – Севастополь, №205 Київ – Феодосія, - зазначили у прес-центрі Укрзалізниці.

Крім того, у пасажирів є можливість доїхати швидкісним поїздом №80 Київ – Дніпропетровськ до Дніпропетровська і пересісти на денний швидкісний електропоїзд категорії" Інтерсіті+ "Дніпропетровськ – Сімферополь.

З Києва в напрямку Західної України на 27 червня у продажу є квитки за маршрутами Київ – Львів і Київ – Ужгород.

Окрім того, в Укрзалізниці нагадують, що в останню добу перед датою відправлення скасовують бронювання на поїзди далекого прямування.

Вся бронь на поїзди далекого прямування знімається за добу до відправлення поїзда, наступний вигляд броні – за 6 годин і остання – за 2 години до відправлення поїзда, після чого місця надходять у вільний продаж у всі залізничні каси та онлайн-системи бронювання і придбання квитків.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!