Львів’ян запрошують переглянути фільм про життя Йосипа Сліпого. Де подивитися

2981 0
Документальний фільм «Блаженніший» покажуть завтра – у день 129-ліття з дня народження патріарха Йосифа Сліпого.
Фото: Духовна велич Львова

Фото: Духовна велич Львова

Завтра, 17 лютого 2021 року, у день 129-ліття з дня народження ісповідника віри патріарха Йосифа Сліпого, кожен бажаючий зможе переглянути прем’єру великого документального фільму «Блаженніший», повідомляє Духовна велич Львова.

«Блаженніший» – це продовження першого фільму «Справа «Рифи», який вийшов у 2017 році до 125-ліття з дня народження Йосифа Сліпого.

Перший фільм охоплює період з 1939 по 1963 роки та розкриває невідомі широкому загалу обставини арешту, ув’язнення та звільнення Йосифа Сліпого. А фільм «Блаженніший» розповідає про життя патріарха в Римі від 1963 року після звільнення з заслання і до його смерті.

Стрічка побудована повністю на інтерв’ю людей, які особисто знали патріарха Йосифа.

Режисером фільму є Олена Мошинська, а продюсер – Павло Казанцев. Над стрічкою «Блаженніший» робота тривала понад два роки, а над темою життя і служіння патріарха Йосифа знімальна група працювала понад чотири роки. Працюючи над обома фільмами, творці стрічки побували у дев’ятьох країнах світу. Зокрема в Аргентині, США, Канаді, європейських країнах.

Подивитися прем’єру фільму можна буде на каналі «Живого ТБ» в мережі YouTube або сторінці «Живого ТБ» у Facebook. Початок о 21:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!