На Сихові діятиме безкоштовний англомовний клуб

11060 1
На заняттях клубу учасники матимуть змогу спілкуватися із американкою та удосконалювати свою англійську.
фото: blog.nestgcs.com

фото: blog.nestgcs.com

У Львові  всіх бажаючих запрошують долучатись до безкоштовного англомовного клубу, який розпочав свою діяльність на Сихові на базі Бібліотеки №33, що на вулиці Хуторівка, 24. Учасники клубу самостійно зможуть пропонувати та обирати теми дискусій, а також спілкуватись з носієм мови - американкою Кендрою, яка перебуває в Україні у межах проекту «Корпус Миру».

Читайте також: У Львові створили безкоштовний клуб з вивчення німецької

Як зазначив один з співорганізаторів клубу Тарас Репицький, діяльність такого клубу дозволить жителям Сихова та всім бажаючим підвищити рівень знання англійської та розширити свої горизонти. «Той факт, що постійно до мовного клубу долучатиметься американка, дозволить учасникам пізнавати культуру Сполучених Штатів Америки на нашому Сихові», – додав Тарас Репицький.

Зібрання клубу відбуваються щосереди о 18:30. Для кращої комунікації, учасників просять реєструватися заздалегідь.

Деталі за телефоном: +38 (032) 222-22-93.

Нагадаємо, у Львові відкриють унікальну бібліотеку.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
27 Вересня, 2016 12:47
Марія а в інших районах не передбачено?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!