Львів’ян запрошують долучитись до благодійного аукціону для допомоги чотирилапим

1843 0
Лоти аукціону – зустрічі за кавою з цікавими людьми.
Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

Фото: Іра Шелест/ЛКП Лев

ЛКП «Лев» запрошує львів’ян долучитись до благодійного аукціону «Добра кава від «Лева», під час якого збиратимуть гроші для допомоги безпритульним тваринам міста. Про це Tvoemisto.tv повідомили в ЛКП «Лев».

Аукціон триватиме до 31 березня. Охочі можуть долучитися у два способи: придбати зустріч за кавою із цікавою людиною або запропонувати для зустрічі себе.

Читайте також: Кудлаті компаньйони шукають новий дім у Львові. Фото

Щоб запропонувати зустріч, потрібно підписатись на сторінку аукціону у Фейсбуку та Інстаграмі і надіслати на пошту ЛКП «Лев» своє фото та розповідь про себе ([email protected]).

Щоб придбати зустріч із людиною, потрібно знайти її світлину на сторінці аукціону в Facebook та зробити свою ставку під ним. Перша ставка – 50 грн, кожна наступна ставка – плюс 20 грн. 

«Щороку команда ЛКП «Лев» рятує та прилаштовує в нові родини сотні безпритульних тварин. Проте наша мрія – допомогти ще більшій кількості хвостатих, тож ми вирішили організувати благодійний аукціон зустрічей «Добра кава від «Лева». Його мета – збір коштів для допомоги і лікування безхатніх тварин, що постраждали від вуличного життя», – розповідають організатори.

Підсумки аукціону підіб’ють 31 березня. Після визначення найбільшої ставки під кожним фото та внесення коштів благодійниками, пройдуть зустрічі з лотами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!