Львів’ян запрошують на безкоштовні семінари з мобільного маркетингу від Google

3770 2
Мобільний зв’язок продовжує стрімке зростання і незабаром буде генерувати більшу частину інтернет-трафіку в світі. У квітні фахівці компанії Google-Україна проведуть семінари «Google: Час мобільних можливостей» у 5 містах України. Один із семінарів пройде і у Львові.
Фото: money-planet.com.ua

Фото: money-planet.com.ua

Сьогодні в Україні частка смартфонів від усього обсягу проданих мобільних телефонів відповідає європейським показникам. Вже в найближчій перспективі на нас чекає бум використання мобільного зв’язку.

У квітні фахівці компанії Google-Україна проведуть семінари «Google: Час мобільних можливостей» у 5 містах України, де розкажуть про мобільні тренди та навчать фахівців з онлайн-реклами створювати ефективні кампанії для мобільних пристроїв. Про це пише Watcher.

Зустрітися з групою експертів можна буде в таких містах:
4 квітня – Дніпропетровськ
6 квітня – Харків
8 квітня – Одеса
12 квітня – Львів
15 квітня – Київ

Подати заявку на участь можна на сайті до 15 березня 2016 р.

Програма орієнтована на маркетологів, веб-майстрів та фахівців з онлайн-реклами. Участь у заході безкоштовна, реєстрація відкрита для всіх охочих. Кількість місць у кожному з міст обмежена, відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Під час заходу будуть також дискусії та сесії з реальними кейсами, знайомства й ігри з винагородами для переможців. Відвідувачі зможуть отримати персональні поради та консультації.

Читайте також: На картах Google з'явились декомунізовані назви міст України

Під час заходу будуть розглянуті такі теми:

– Статистика та мобільні тренди в Україні

– Аналіз мобільної поведінки сучасних українських користувачів

– Дизайн веб-сайтів для мобільних пристроїв

– Мобільний веб-сайт або додаток: порівняння властивостей та переваг

– Вимірювання ефективності мобільної реклами

– Кейси та реальні приклади успішних мобільних стратегій

Читайте також: Google випустив пошуковик для дітей

Лекції проводитимуть: Дмитро Шоломко, директор Google в Україні; Маріуш Гашевський, керівник із розвитку мобільного бізнесу в Центральній та Східній Європі; Ніна Левчук, керівник відділу по роботі з малим та середнім бізнесом у Центральній та Східній Європі; Олександр Плетньов, менеджер з маркетингу програми Google Partners в Україні; Наталія Кушнір, Олег Сухомлин, Аліса Юрченко, Олексій Бех – спеціалісти по роботі з агенціями; Григорій Крутій, Наталія Дьоміна, Анна Коваленко – акаунт-менеджери клієнтів; фахівці команди підтримки Google AdWords Україна.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
5 Березня, 2016 22:40
Твоє місто Треба мати пошту @gmail.com
Спробуйте ще тут: events.withgoogle.com/mobile-roadshow/registrations/new/details
5 Березня, 2016 21:39
Олена Колеги, посилання для реєстрації не працює.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!