Львів’ян запрошують на благодійну «Великодню майстерню»

1980 0
22-23 квітня з ініціативи Студентського уряду Львівського національного університету імені Івана Франка та за підтримки компанії «Львівські ярмарки» на площі перед Оперним театром відбудеться благодійний великодній ярмарок «Великодня майстерня».
фото: gorin.info

фото: gorin.info

Домашня випічка, великодні листівки, сувеніри та інші хендмейд декори від студентів університету можна буде придбати саме тут. Свої роботи представлять івент-компанія, кондитерські фірми, львівська художниця Дарія Поплета та безліч небайдужих людей.

«Із 17:00 години 22-23 квітня святковий весняний настрій подарують вокально-інструментальні гурти талантів нашого університету», – розповідають організатори.

Зібрані кошти будуть спрямовані українським бійцям в зоні АТО.

Нагадаємо, цьогоріч Великодній ярмарок розпочне свою роботу у суботу, 23 квітня. На відвідувачів чекають квіткові та арт-інсталяції, живий квиток, майстер-класи, а також, традиційно, торгова алея та гастрономічний сектор. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!