Львів’ян запрошують на благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом»

1661 0
Цьогоріч захід має чотири благодійні мети.
фото: ria.lviv.ua

фото: ria.lviv.ua

У неділю, 5 травня, в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького відбудеться 11-й щорічний благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом». Він пройде у межах відзначення Дня міста. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

У програмі цьогорічного фестивалю запланована Архиєрейська Літургія з перекладом жестовою мовою. А з 14:00 до вечора триватиме концерт за участі українських музикантів. Виступатимуть Соломія Чубай з гуртом «Джалапіта», гурт «Дико Brass», гурт «Popry vse», ХАС та Софія Федина.

«Окрім музичної програми, працюватимуть близько 15-ти різнопланових майданчиків. «Цьогорічною особливістю фестивалю буде Великодній пробі. Не бракуватиме і творчих ноток. Усі охочі зможуть навчитися розписувати пряники, створювати віночки з лози, відкриють для себе писанкарство. Серед спікерів інтелектуального майданчика буде засновник Духовно-психологічної порадні отець Тихон Кульбака, керівник програми «Етика-політика-економіка» в УКУ Юрій Підлісний. Також всі охочі зможуть долучитися до молитви TAIZE. Діятиме дитячий майданчик із забавами та аніматорами. Традиційно будуть гаївки і благодійна лотерея», – розповідають організатори.

Цьогоріч фестиваль «Святкуймо Воскресіння разом» має 4 благодійні цілі:

  • Підтримка хірургічного відділення Шпиталю Шептицького, яке через брак фінансування та відсутність сучасного обладнання припинило діяльність у 2013 році.
  • Проект «Почуй мене». Пітримка соціального служіння Церкви для нечуючих.
  • Підтримка католицької освіти. Розвиток освітнього «Центру Дзеровича».
  • Хто як не молодь. Підтримка роботи Церкви з молоддю.

Вартість квитків – 40 грн. Придбати їх можна у БО «Фундація Духовного відродження» ЛА УГКЦ (площа святого Юра, 5) або замовити за телефоном 067 67 90 207 (Орися). Усі виручені від продажу кошти будуть використані на соціальне служіння церкви.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!