Львів’ян запрошують на благодійний концерт пам’яті Героїв

3022 0
20 та 21 лютого о 18:00 у Концертному залі імені Ст. Людкевича Львівської обласній філармонії капела «Дударик» та Львівська обласна філармонія презентуватимуть прем’єрне виконання «Великої» меси До-мінор Вольфганга-Амадея Моцарта. Подія присвячена вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв війни на сході України.
фото: прес-служба Львівської філармонії

фото: прес-служба Львівської філармонії

Учасники концерту:

Дорота Щепанська (Республіка Польща) – сопрано;

Агнєшка Тиравська – Копєц (Республіка Польща) – сопрано;

Назар Лозинський – тенор;

Назар Омельчук – бас;

Академічний хор Люблінської Політехніки (м. Люблін, Республіка Польща) (Диригент – Ельжбєта Кшемінська);

Державна академічна хорова капела «Дударик» (Художній керівник – Народний артист України Микола Кацал);

Академічний молодіжний симфонічний оркестр «INSO-ЛЬВІВ» (Художній керівник – Герой України, Народний артист України Мирослав Скорик. Диригент – Володимир Сивохіп).

Пожертви зібрані на концертах, та кошти з реалізації квитків буде передано на допомогу родинам загиблих Героїв 122-го окремого аеромобільного батальйону: старшого сержанта – Вітишина Івана Васильовича 14.09.1976 р.н. загинув у новому терміналі  ДАП 20.01.2015 та рядового – Грошева Олександра Петровича 27.11.1984 р.н. загинув у новому терміналі ДАП 20.01.2015

Квитки вартістю 80-200 грн можна придбати у касі філармонії.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!