Львів’ян запрошують на благодійний ярмарок та концерт для допомоги військовим

2583 0
У суботу, 2 липня, з 18:00 год. до 22:00 год. на площі Ринок зі західної сторони відбудеться благодійний вуличний концерт та ярмарок. Про це інформують у прес-службі міськради.
Фото: tvoemisto.tv

Фото: tvoemisto.tv

«Якісна музика у вільному вуличному виконанні. Улюблені гурти та нові таланти опиняться у двох кроках від вас. Витончені смаколики, подарункове печиво та відомі книги майже за півціни. Все це ви зможете побачити, прослухати, спробувати і відчути на Благодійному вуличному концерті та ярмарку, організаторами якого є Волонтерський полк та Студентське Братство Львівщини», - розповідають організатори.

Метою даного заходу є зібрати кошти на допомогу українських військових.

У концерті візьмуть участь: Фольк рок гурт МОРЕЛІ, ПашКо Band, Anima, ДихАй, Anima, Finch та інші.

На ярмарку можна буде придбати книги відомих сучасних (та не тільки) авторів за низькою ціною, смаколики, подарункове печиво від професійного кондитера, креативний хендмейд.

Опублікувала Маряна Федина 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!