На правах реклами

Львів'ян запрошують на дегустацію до першої в місті турецької пекарні

8008 0
Мережа пекарень зайшла на ринок Львова з середини липня. Нині вже готується до відкриття третього закладу.
фото надали у Kumpel Group

фото надали у Kumpel Group

У суботу, 14 серпня, відбудеться дегустація продукції у першому закладі «BULKI Турецькі пекарні». Її об 11:00 за адресою – вул. Івана Франка, 39 – проведе головний пекар мережі Алі. Tvoemisto.tv транслюватиме подію наживо на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Ютюб-каналі. 

Мережа пекарень зайшла на ринок Львова з середини липня. Перша пекарня відкрилася на вул. Івана Франка 39, друга нещодавно – на вул. Кульпарківській, 59. Мережа готується також до відкриття третього закладу – символічно на вулиці Пекарській.

«BULKI Турецькі пекарні» пропонують більш ніж сорок видів автентичної турецької випічки, серед якої улюблені для тих, хто вже встиг відвідати Туреччину, – сіміти, лаваші, піде, поачі та кумру (солодкі та солоні пиріжки з різними начинками), традиційне турецьке печиво кураб’є. Двічі на тиждень тут можна знайти два види бьореку, також щодня можна перекусити кілька видами сендвічів на основі сімітів.

Віднедавна на прохання гостей пекарень, асортимент поповнився турецькою пахлавою. У турецькій пекарні пропонують декілька видів хліба та багетів. BULKI Турецькі пекарні також пропонує справжню турецьку каву та чай і великий список турецьких товарів та смаколиків.

Для довідки

BULKI Турецькі пекарні – спільний проєкт спільноти доброго смаку Kumpel Group (мережа ресторанів авторської кухні, серед яких Ресторація Бачевських, ресторан-пивоварня «Кумпель» та Пивна ресторація міської кухні «Кумпель», два гастро-паби Craft&Kumpel, перша у Львові винотека Cafe1, перша крафтова пивоварня в Україні, екскурсійне агенство «Кумпель-тур» та крамниці з кумпельовим пивом та напівфабрикатами Kumpel Market) та турецьких інвесторів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!