Львів’ян запрошують на дитячі велозабави. Програма заходів

2430 0
«Дитячі велозабави» будуть відбуватися на вихідних, 16-17 вересня, у рамках Європейського тижня мобільності.
ФОТО: lviv.dityvmisti.ua

ФОТО: lviv.dityvmisti.ua

16 та 17 вересня у рамках Європейського тижня мобільності в парку ім. Івана Франка відбудуться «Дитячі велозабави», повідомляє прес-служба ЛМР.

У заході візьмуть участь діти, учні та студенти різних навчальних закладів Львова та області.

Програма

16 вересня, субота, 13:00 – проходження «Велоквесту» командами.

17 вересня, неділя, 13:00 – проведення «Велозабав»: конкурсів, міні-змагань із водіння велосипеда – подолання штучних та природних перешкод, навичок водіння, візуального орієнтування, правил дорожнього руху тощо.

Читайте також: Цього тижня у Львові стартує Форум видавців. Програма

Для участі у заходах необхідно надіслати до 15 вересня реєстраційну заявку на електронну скриньку [email protected]. У заявці необхідно вказати прізвище, ім’я та рік народження, а для учасників, що планують брати участь у «Велоквесті» – додатково назву команди.

Детальнішу інформацію можна отримати на сторінці ГО «Колесо вітрів» у мережі Facebook або за телефоном: 067 368 32 80 (голова ГО «Колесо вітрів» Олександр Мякушко).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!