Львів'ян запрошують на джазовий вікенд

1660 0
Tvoemisto.tv транслюватиме подію на своїх сторінках у Facebook та YouTube.
Фото умовне

Фото умовне

Львів'ян запрошують на джазовий вікенд Lviv Jazz Days 2023, який проводитимуть на честь Міжнародного дня джазу. Впродовж 29 та 30 квітня для поціновувачів цього музичного стилю звучатиме добірний джаз у виконанні відомих українських музикантів. Про це повідомили організатори вікенду.

29 квітня о 15:00 розпочнеться «JAZZ JAM DAY» у Львівському фаховому музичному коледжі ім.С.П. Людкевича. Згодом, о 19:00, у «Дзизі» відбудеться великий джем-сейшн з топовими музикантами України. 

30 квітня джазовий марафон розпочне Lyudkevych Symphony Orchestra знаменитою «Рапсодією в стилі блюз». Продовжить подію найстаріший у Львовіджазовий колектив – Dixieland Band «Medicus». Для львів'ян також виступить біг-бенд Академії «LvivJazz Orchestra». Окрім того, на події буде відомий український ретро-бенд FIJI, музиканти якого зіграють імпровізації на теми українських пісень. Окремою частиною концертної програми стане проєкт «Академії джазу». Участь у ньому візьмуть легендарний український джазмен Ігор Закус разом із студентами і резидентами Київської муніципальної академії музики ім. Р. Глієра.

Ще одним учасником буде Usein Bekirov Jazz Project, номінований на премію «Греммі», який виступить у супроводі музикантів-викладачів кафедри джазу та популярної музики Львівської музичної академії імені М. В. Лисенка, а також біг-бенд Академії Lviv Jazz Orchestra.

«Для джазоманів звісно ж готуємо і чимало сюрпризів. Серед них: нагородження та спільний виступ з переможцями першого відкритого вокального конкурсу «Спів in Lviv». День буде надзвичайно цікавим – стільки джазу у Львові ще не було», – зазначили організатори.

Зазначимо, що Tvoemisto.tv транслюватиме подію у Facebook та YouTube.

29 квітня вхід на подію буде вільним. Квитки для відвідин джазового вікенду 30 квітня можна придбати на сайті Soldout.ua.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!