Львів'ян запрошують на фестиваль «Вітер На-Дії»

1912 0
Упродовж дня відбудеться велика кількість різноманітних духовних, інтелектуальних та мистецьких заходів.
фото організаторів: ілюстративне

фото організаторів: ілюстративне

16 вересня, в Центрі Митрополита Андрея Шептицького (УКУ), у Львові, відбудеться третій всеукраїнський Фестиваль «Вітер На-Дії», повідомляють організатори.

Фестиваль розпочнеться Літургією у храмі Святої Софії – Премудрости Божої, яку очолить владика Петро (Лоза), єпископ-помічник Сокальсько-Жовківської єпархії. А завершиться масштабним вечірнім концертом за участі гуртів «Popry Vse», «Беz Обмежень» і «Kerygma Project».

На території Центру Шептицького будуть діяти три тематичні майданчики: духовний, інтелектуальний та мистецький – кожен із них матиме свої особливості і цікавинки.

Читайте також: Львів'ян запрошують обговорити міське планування вулиць

Спікерами духовного майданчику владика Володимир (Груца), владика Петро (Лоза), о. Лука Михайлович, о. Юрко Остапюк, о. Андрій Зелінський ТІ, сестра Андрея Якимець, сестра Марія Кінас, психолог Володимир Станчишин, професор Ярослав Грицак, перекладач Андрій Маслюх та інші.

«Духовний майданчик матиме особливу місію: показати молоді різноманітність молитовних традицій, зазирнути за браму монастрия і подивитись, ким є богопосвячені особи, як вони живуть, моляться і взаємодіють з суспільством. Інше завдання - допомогти учасникам знайти свою особисту тишу серед гамору міста або побудувати власний діалог з Богом. Також допомогти молодій людині знайти вихід із життєвих криз», – зазначають організатори.

Інтелектуальний майданчик згуртує навколо себе усіх охочих подискутувати на важливі питання, що стосуються політики, підприємництва, волонтерства, освіти, подорожей, сучасного життя молоді в соцмережах, можливостей для самореалізації молоді в Україні та відтік мізків закордон та інші.

Спікерами на цьому майданчику є: заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, віце-ректор з академічних питань Українського Католицького Університету та засновниця Львівської бізнес-школи УКУ Софія Опацька, Голова Львівської ОДА Олег Синютка, міський голова Львова Андрій Садовий, відомий львівський креативний підприємець Андрій Худо, співзасновник і керівник онлайн-журналу «The Ukrainians» Тарас Прокопишин, Співзасновник платформи масових безкоштовних онлайн-курсів Prometheus Іван Примаченко, священик-блогер Тихон Сергій Кульбака, а також численні львівські маркетологи, журналісти, підприємці, психологи, експерти з туризму та інші.

Читайте також: Львів’ян запрошують на дні європейської спадщини у Львові. Програма

На мистецькому майданчику протягом дня відбуватимуться різноманітні майстер-класи, а також працюватимуть денна та вечірня сцени.

Для участі у всіх заходах Фестивалю необхідно зареєструватись на сайті за посиланням: http://vnd.in.ua/reyestratsiya/. На сайті також можна ознайомитись з повним списком спікерів та докладною програмою та розкладом. Організатором Фестивалю є Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ разом з Українським католицьким університетом, за підтримки Львівської облдержадміністрації та Львівської міської ради.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!