Львів’ян запрошують на фестиваль з шахів

2232 0
У суботу та неділю, 9-10 травня, пройде фестиваль з шахів, присвячений Дню міста Львова. Захід організовує Львівська обласна шахова федерація спільно з управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.
фото: www.femina.cz

фото: www.femina.cz

«Шахи – один з найбільш розвинених видів спорту у Львові і він потребує значних затрат енергії саме через розумову працю. В кожному куточку нашого міста є дорослі та діти, які збираються та відпрацьовують усю свою майстерність і показують просто вражаючі результати. Львів однозначно є шаховою столицею нашої країни, адже у ньому проживають найкращі шахісти не лише України чи Європи, а й світу. Я переконаний, що серед учасників, які братимуть участь у цьому заході, є майбутні чемпіони і кожен з них є гордістю нашого міста», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління  молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

За словами організаторів, участь у змаганнях візьме близько 100 дітей. Реєстрація учасників триватиме у приміщенні школи с. Пасіки Зубрицькі (вул. Лесі Українки, 70) з 9:30 до 10:30 години, а урочисте відкриття змагань відбудеться о 10:30  

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!