У Львові сьогодні відбудеться конкурс ветеранських проєктів. Де дивитися

1557 0
У рамках проєкту відбудеться нетворкінг, ділові знайомства та зустрічі інвесторів.
Фото: Armyinform

Фото: Armyinform

У Львові відбудеться конкурс ветеранських проєктів від Tech StartUp School та ГО «Нове суспільство України» у межах проєкту «Норвегія-Україна». Конкурс пройде 29 червня о 17:00 год в Tech StartUp School на вулиці Колесси, 2. Тvoemisto.tv транслюватиме захід онлайн на своїй сторінці у Фейсбук та на Ютуб-каналі.

Читайте також: «VETERANO ПРОРИВ». У Львові відбудеться конкурс для ветеранів АТО та їхніх сімей

На конкурсі серед проєктів представлять в'язані шапки ручної роботи від Klunich, триколісний електросамокат, терапію руху від Дарьї Скриби, Пошуково-рятувальну волонтерську асоціацію, крем-мед «Грабовецький фільварок», виробництво спаливних пелет, кав’ярню-кондитерську, фінансове консультування «Життя без боргів», реставрацію автомобільної шкіри від Kushnir leather, кав’ярню «Історія кави» та еко-ферму з вирощування та переробки м’ясних та молочних продуктів.

Перед початком конкурсу відбулися навчання стартаперів, які мали б допомогти їм створити успішну StarUp-компанію або проєкт. Також відбулися майстер-класи та презентації успішних історій від практиків з досвідом реалізації успішних стартапів та, власне, відбір стартапів.

Нагадаємо, що у лютому цього року Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» та Громадське Об’єднання «Нове Суспільство України» провело конкурс «VETERANO ПРОРИВ» для ветеранів АТО/ООС.

Партнерська публікація

 

­



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!