Львів’ян запрошують на літературний вечір з Андрієм Любкою

1835 0
Вхід на літературний вечір – вільний.
Фото: Ukrainian people

Фото: Ukrainian people

Завтра, 13 січня, о 18:00 на Великій сцені Театру Лесі Українки відбудеться літературний вечір та розмова за участі українського письменника та волонтера з Ужгорода Андрія Любки, який представить львів’янам збірки короткої прози «Щось зі мною не так». Про це письменник повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Для мене цей тур – це передусім перекличка. Щоб побачити давніх друзів, подивитися на улюблені міста, переконатися, що всі ми тут досі в строю і кожен на своєму місці робить щось для перемоги. Книжка – це місток до людей, і такі зустрічі – це спроба вирвати їх на годинку з тяжкої реальності і взаємно підзарядитися позитивною енергією. Я дуже за всіма скучив і з нетерпінням чекаю таких зустрічей!», – каже письменник.

Читайте також: Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

Зазначимо, що Андрій Любка – автор 3 збірок поезій та 10 прозових книжок (романи, есеї, оповідання). Учасник багатьох українських та європейських літературних фестивалів, окремі його твори перекладені 15 мовами світу. Від початку повномасштабного вторгнення в Україну він збирає кошти серед своєї аудиторії на автомобілі, купує джипи та пікапи і відвозить їх на Схід із друзями в різні підрозділи ЗСУ та ТрО. 

Нагадуємо, що Tvoemisto.tv пропонує святкову підбірку подій у Львові, які можна відвідати до кінця цього тижня. 

Олена Шумик

___________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!