Львів’ян запрошують на майстер-класи із приготування солодощів. Програма

1733 0
У Львові, в рамках Національного свята шоколаду, відбудуться майстер-класи від визнаних шеф-кондитерів України. Львів’ян навчать як приготувати трюфелі, цукати в шоколаді та шоколадні цукерки. Відвідувачі також зможуть скуштувати приготовлені вироби.

Серія майстер-класів називається «BISCOTTI chefs». Проводитимуть їх з 4 по 8 березня у Львівському палаці мистецтв. Протягом п'яти днів Свята кожен гість матиме змогу спробувати оригінальні шоколадні напої, придбати «шоколадні» сувеніри та взяти участь у різноманітних майстер-класах від справжніх зірок кондитерської справи.

4 та 5 березня.

Перший майстер-клас проведе шоколатьє з Ужгорода Валентин Штефаньо. Він створюватиме шоколадну скульптуру та цукерки. Їх матимуть нагоду про дегустувати всі охочі.

5 та 6 березня

Євгеній Сушко, шеф-кухар Citadel Inn Hotel & Resort, та В’ячеслав Савенко, почесний президент Західної шеф-групи, розкажуть та покажуть, не тільки як  готувати, а ще й як красиво презентувати свої солодкі шедеври.

7 та 8 березня

В ці дні відбудуться останні майстер-класи. Проводитиме їх переможець І Національного чемпіонату з кондитерської майстерності «BISCOTTI chef кондитер 2015» Ігор Заріцький. Готуватиме трюфелі, цукати в шоколаді, а також шоколадну піцу.

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!