Львів’ян запрошують на патріотичний концерт «Дударика». Коли і де відбудеться

909 0
Львів'яни почують найпопулярніші патріотичні пісні, що віддзеркалюють історію України.
Державна академічна чоловіча хорова капела «ДУДАРИК»

Державна академічна чоловіча хорова капела «ДУДАРИК»

Хорова капела «Дударик» разом з естрадно-симфонічним оркестром Національної академії сухопутних військ запрошують львів’ян на концерт «Пісні Перемоги». Він відбудеться 21 листопада о 19:00 в Театрі Заньковецької. Про це повідомили у пресслужбі Львівської національної академічної чоловічої хорової капели «Дударик».

У програмі гості почують найпопулярніші патріотичні пісні, що віддзеркалюють історію України від стрілецької доби до сучасності. Концерт об'єднає майстерне  виконання естрадно-симфонічного оркестру та голоси капели «Дударик».

«У цей вечір слухачі не лише насолоджуватимуться виконанням улюблених пісень у чудових виконаннях, а й будуть мати можливість долучитися до благодійного аукціону. Всі зібрані кошти від продажу квитків перейдуть на підтримку Національної академії сухопутних військ та Львівського обласного Військового госпіталю імені Юрія Липи», – йдеться в повідомленні. 

Квитки можна придбати тут.

Партнерська публікація

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!